Якщо у вас є фарш, борошно та звичайні овочі, то на обід чи вечерю можна подати чудову страву – м'ясні рулети в тісті, які легко, просто та швидко готуються на сковороді.
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
М'ясні рулети у тісті на сковороді – рецепт
Складові:
- 300 г борошна
- 150 мл води
- 2 ст. л. рослинної олії
- Яйце
- 400 г м'ясного фаршу
- Цибулина
- 2 картоплини
- 2 моркви
- Пару зубчиків часнику
- Улюблена зелень
- Сіль
- Чорний мелений перець
- Червоний мелений перець
Спосіб приготування:
- Яйце перебиваємо з сіллю, додаємо воду і олію - перемішуємо.
- Частково додаємо борошно та вимішуємо – спочатку можна віночком, потім руками. Скочуємо готове тісто в кульку, притискаємо трохи долонею, накриваємо і відставляємо убік.
- Цибулю дрібно нарізаємо, моркву тремо на великій тертці.
- На розігрітій сковороді з олією обсмажуємо цибулю та моркву до готовності. Додаємо дрібно нарізаний або видавлений через прес часник, дрібно нарізану зелень - перемішуємо, і вимикаємо вогонь.
- У ємності змішуємо фарш із сіллю, чорним та червоним перцем. Додаємо 3/4 обсмаженої цибулі з морквою.
- Розкочуємо тонким шаром тісто, змащуємо олією і викладаємо фарш. Згортаємо тісто з фаршем у рулет і довільно нарізаємо.
- У сковороді з цибулею і морквою на дно викладаємо нарізану кружальцями картоплю, а зверху рулетики. Наливаємо трохи води, щоб вона на чверть покрила рулети, нариваємо кришкою та тушкуємо з моменту закипання 30-35 хвилин.
- Подаємо, присипавши свіжою зеленню та сметаною.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати приготувати краківський сирник у духовці – рецепт смачної польської страви з сиром та родзинками.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal