Today.ua

Подарунок за 20 тисяч та галасливе свято: колишній чоловік Ані Лорак влаштував падчерці вечірку на день народження

Колишній чоловік Ані Лорак після розлучення з українською співачкою знайшов нову родину. Він не побоявся пов'язати своє життя з молодою українкою із невеликого села Івано-Франківської області, яка має доньку. Дівчинка на кілька років молодша від спадкоємиці Мурата Налчаджиоглу та Ані Лорак.

Вчора 25 вересня, мала відзначала день народження. Їй виповнилося 8 років. На честь цього успішний вітчим влаштував для падчерки галасливе свято з друзями, аніматорами, розвагами, подарунками і, звичайно ж, святковим тортом.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз наречена колишнього чоловіка Ані Лорак показала, як пройшов день народження її дочки. Дівчинку розбудили вранці, вручивши їй букет квітів та кілька подарунків, загорнутих у гарний папір. Візажист Лілія подякувала своєму благовірному за подарунок. Мурат вручив дитині планшет Samsung Galaxy Tab S7 FE вартістю близько 20 тисяч гривень.

Після цього діти зібралися в одному із закладів, де на них чекали аніматори, шоу з мильними бульбашками, танці та ігри в конфетті. Наприкінці вечірки щаслива матуся винесла святкове частування – одноярусний рожевий торт з улюбленими героями дівчинки.

Іменинниця виглядала як маленька леді у рожевому костюмі у стилі Шанель, білих колготках та масивних кросівках. Наречена Мурата Налчаджиоглу одягла джинси з розрізами, черевики та малинову облягаючу кофту, підкресливши свою струнку фігуру.

Нагадаємо, Ані Лорак вперше за сім місяців висловилася про війну в Україні: "Кохання до батьківщини ввібрала з самого дитинства".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ