Today.ua

Переможниця “Холостяк“ Ганна Богдан зізналася, чи має нового хлопця, і які зараз в неї стосунки з Михайлом Заливако

Війна стала тригером для багатьох пар, які завершили свої стосунки - Надя Дорофєєва та Володимир Дантес, Даша та Михайло Кацуріни, Ганна Богдан та Михайло Заливако. Переможниця "Холостяка" через чотири місяці після розлучення розповіла про особисте життя.

З початку війни де тільки турагент не побувала. Вона насолоджувалася красою Уельсу, відпочивала в Хорватії, побувала в Лондоні, а зараз знаходиться в Шотландії. Ганна Богдан вирішила відповісти на запитання підписників, і багато з них, звичайно ж, стосувалися її особистого життя – нових стосунків та зв'язку з Михайлом Заливако.

29-річна блогерка зазначила, що поки що у її житті не з'явився новий чоловік. Мабуть, за кордоном зустріти порядну людину не просто, та й складність у спілкуванні, мові та менталітеті суттєва. Напевно, саме тому Ганна Богдан мріє швидше повернутися додому. Турагент зізналася, що більшість питань стосувалася того, чи спілкується вона зі своїм колишнім хлопцем – "Холостяком" Михайлом Заливако. На що дівчина запитала: "Ви вважаєте нормальним спілкуватися з колишніми?" На що думки підписників розділилися майже порівну. Ганна Богдан також розповіла, що незабаром до неї до Шотландії прилітає мати і вони разом повернуться додому в Україну 12 вересня. Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако вперше висловився після розставання з Ганною Богдан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ