Піца на листковому тісті: смачніше тільки в Італії

Автор: Шевченко Лилия

Приготувати домашню піцу можна буквально за 10 хвилин. На листковому тісті цей знаменитий пиріг італійської кухні виходить дивно смачним.

Піца на листковому тісті: смачніше тільки в Італії - today.ua

Домашня піца на листковому тісті: рецепт

  • 1 упаковка листкового прісного тіста
  • 50 г ковбаси, шинки або відвареного м'яса
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 100 г сиру моцарелла
  • 60 г твердого сиру
  • 3 гілочки зеленого лука
  • 8 оливок
  • 2 ч. л. оливкової олії
  • 1 пучок свіжої зелені
  • Приправи за смаком

Спосіб приготування:

Листкове тісто розморозьте, потім розкачайте в тонкий коржик. Укладіть на змащене оливковою олією деко.

Томатну пасту розведіть водою до густоти сметани, додайте сіль і улюблені спеції за смаком. Змастіть отриманим соусом основу для піци.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Піца на листковому тісті: смачніше тільки в ІталіїСир моцарелу наріжте тонкими пластинками і розкладіть по тісту. Потім розподіліть нарізану соломкою ковбасу або інші м'ясні вироби.

Посипте м'ясний шар дрібно нарізаною зеленою цибулею, розкладіть цілі оливки. Зверху присипте тертим твердим сиром. Збризніть оливковою олією.

Запікайте домашню піцу на листковому тісті в розігрітій духовці (потрібну температуру і час приготування дивіться на упаковці від тіста).

Готову піцу посипте подрібненою свіжою зеленню, розріжте на порційні шматочки і подавайте до столу.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту!

На листковому тісті можна також приготувати і інші види італійської піци. Топ-3 начинки вам точно сподобаються.

Головне