Today.ua

Перший ювілей: 10-річна донька Лілії Ребрик здивувала недитячим вбранням у свій день народження

Сьогодні, 30 серпня, у сім'ї Лілії Ребрик велике свято – день народження відзначає її старша дочка. Діані виповнилося вже 10 років.

В особистому обліковому записі в Інстаграм українська актриса та ведуча опублікувала рідкісні сімейні знімки, зроблені в її будинку під Києвом.

"У нашої старшої донечки сьогодні перший ювілей! 10 років. Будь щасливою, донечко! Ми з татом зробимо все можливе, а якщо треба і неможливе, щоб ти була щасливою навіть попри обставини, в яких ми зараз живемо! Ми переможемо обов’язково! Ми повернемо радість в наше життя! А зараз, просто живи… , просто мрій… і просто знай, що твоя дика сімейка завжди поряд "- зворушливо відзначила Лілія Ребрик.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

У кадрі Діана постала в дуже стильному, але все ж таки не дуже підходящому для 10-річної дівчинки вбранні. Маля одягла трендові широкі джинси з дірками на колінах і високою посадкою, чорний короткий топ, що оголив її живіт, білі кеди, сорочку в квіти і взяла невелику гламурну сумочку. Дівчинка залишила своє довге волосся розпущеним і одягла окуляри для зору у трендовій оправі. За словами ведучої, її діти лише сьогодні повернулися додому. Очевидно, весь цей час вони перебували на західній Україні.

"В нашій родині сьогодні радість! Діти повернулися додому!!!!!! Зустрілися з рідними, з друзями… Плакали! Сміялися! Емоціі зашкалюють…. Сьогодні день без новин! Просто разом!" - розповіла Лілія Ребрик.

На святі у розкішному заміському будинку ведучої зібралася вся родина, іменинницю прийшли привітати бабусі та дідусі.

Нагадаємо, Лілія Ребрик показала, що росте на її городі – все, що потрібне під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ