Швидко, просто та дуже смачно. Що ще потрібно?! Пропонуємо спробувати приготувати вологий, ніжний та трохи пікантний завдяки цедрі апельсина пиріг, який готується простіше нікуди. Потрібно лише перебити всі інгредієнти блендером, відправити тісто в духовку та через 30 хвилин насолоджуватися соковитим десертом.
Апельсиновий пиріг – рецепт
Складові:
- Апельсин
- 1 склянка молока
- 1/2 склянки рослинної олії
- 1 ч. л. розпушувача
- 3 яйця
- 170 г цукру
- 300 г борошна
- Цукрова пудра
Спосіб приготування:
- Апельсин добре вимиваємо, оскільки використовуватиме разом зі шкіркою. Крупно нарізаємо та відправляємо у блендер.
- Туди ж додаємо молоко та олію – перебиваємо блендером.
- Додаємо розпушувач, яйця, цукор та борошно – добре все перемішуємо.
- Форму для запікання застеляємо пергаментним папером і виливаємо тісто.
- Випікаємо у розігрітій до 175 градусів духовці протягом 30 хвилин. Часу може знадобитися як менше, так і більше - залежить від духовки. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою – вона має бути практично сухою.
- Готовий пиріг посипати цукровою пудрою та подавати до столу. Можна їсти як теплим, так і остиглим.
Подивитися цю публікацію в Instagram
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати приготувати кавово-шоколадні кекси в чашці - рецепт смачного десерту в мікрохвильовій печі за 15 хвилин.