Today.ua

Паштет із сала з зеленню і оливками: рецепт незвичайної намазування для бутербродів

Сало – дуже поширений продукт, його їдять практично у всьому світі за рідкісним винятком. Пропонуємо приготувати смачний і ароматний паштет з солоного сала. А потім зробити бутерброди до обіду або вечері.

Паштет з сала: рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Сало промийте під проточною водою, щоб змити сіль і спеції, в яких воно обваляно. Потім просушіть шматок паперовими рушниками.

Підготовлене сало наріжте довільно невеликими шматочками.

Кріп переберіть, видаляючи пожовклі листочки, товсті частини стебла відріжте. Подрібніть зелень гострим ножем.

150 г оливок без кісточок пропустіть через м'ясорубку разом із салом і зеленню кропу.

Потім складіть отриману масу в чашу блендера, додайте пропущений через прес часник. Подрібніть до однорідного стану.

Оливки, що залишилися, наріжте тонкими кільцями.

Перед подачею на стіл паштет з сала намажте товстим шаром на тости з чорного хліба, прикрасьте кільцями оливок і гілочками кропу.

Приємного апетиту!

Не забудьте прочитати поради лікарів, які розповіли, як правильно їсти сало, щоб воно зміцнювало імунітет і захищало від вірусних інфекцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ