Today.ua

Овочевий салат з тунцем: рецепт смачної та дієтичної страви

Карантин карантином, але пора б вже і подбати про фігуру. Пляжний сезон не за горами, тому слід частіше балувати себе корисними, смачними і, що важливо, безпечними для красивої зовнішності стравами. Салат з тунцем і овочами оцінять дівчата, що сидять на дієті, їхні чоловіки і діти.

Салат з тунцем і овочами: покроковий рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. Плід авокадо очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.

2. Помідори розрізати на половинки, болгарський перець і огірок нарізати соломкою, цибулю – півкільцями.

3. Оливки без кісточок розрізати на половинки.

4. Листя салату і зелень кінзи промити під проточною водою. Струсити зайву вологу. Можна подрібнити ножем або порвати руками.

5. Банку з тунцем відкрити, рибу розім'яти виделкою.

6. У глибокій мисці з'єднати нарізані овочі і подрібнену зелень. Додати тунець і добре перемішати.

7. Заправити салат з тунця з овочами рослинною олією і бальзамічним оцтом. За бажанням можна додати трохи солі, але якщо необхідний дієтичний ефект, то краще обійтися без цього, оскільки маринований огірок і консервований тунець вже містять в достатній кількості всі спеції.

Приємного апетиту!

Приготуйте також легкий і смачний салат з тунцем і рисом. Це корисне для здоров'я і ситне блюдо відмінно підійде для вечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ