Легкий та швидкий у приготуванні, дуже смачний у результаті. Пропонуємо вам спробувати приготувати осінній відкритий пиріг з гарбузом, фетою та карамелізованою цибулею. Також до рецепту можна додати бекону.
Пиріг з гарбузом, карамелізованою цибулею та фетою – рецепт
Складові:
Для тіста:
- Білок одного яйця
- 100 г сиру
- 130 г борошна
- 1/2 розпушувача
- 1 ч. л. оливкової олії
- Дрібка солі
Для начинки:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- 2 цибулини
- 200 г запеченого гарбуза
- Фета
- 1 ч. л. цукру
- Пару шматочків камамберу
- Суміш італійських трав
- Пармезан
- Горішки
- Жовток одного яйця
Спосіб приготування:
- Гарбуз очищаємо від скоринки, ріжемо кубиками, відправляємо у форму для запікання, поливаємо олією, накриваємо фольгою. Випікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин.
- Білок змішуємо з сиром, розпушувачем, олією, сіллю та борошном – добре перемішуємо, замотуємо в плівку та прибираємо на 20 хвилин у холодильник.
- Цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо на оливковій олії. Коли цибуля почне рум'янитися – додаємо цукор і готуємо, доки він не розчиниться.
- Нарізаємо кубиками камамбер та фету.
- Тісто дістаємо з холодильника і тонко розкочуємо в пласт. Відступаємо пару сантиметрів від країв і викладаємо: цибулю, фету, камамбер, гарбуз, горіхи, спеції та пармезан. Загортаємо краї та змащуємо перебитим жовтком.
- Випікаємо галету в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин до рум'яної скоринки.
Подивитися цю публікацію в InstagramПідпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:Готово! Смачного!
Пропонуємо також спробувати приготувати брауні за 5 хвилин у чашці - рецепт швидкого десерту до кави та чаю в мікрохвильовій печі.