Оладки на йогурті із “секретною “начинкою: простий рецепт ароматного та смачного сніданку

Автор: Леся Ловіцька

Оладки можна приготувати на кефірі, кислому молоці та навіть на воді. Однак один із найоптимальніших рецептів – з використанням йогурту. Такі вироби дуже ніжні та вдало поєднуються з кавою чи чаєм. А "секретна" начинка додає у частування нові смакові нотки.

Оладки на йогурті із “секретною “начинкою: простий рецепт ароматного та смачного сніданку  - today.ua

Восени часто хочеться укутатись у плед, заварити чай і насолоджуватися солодким десертом під звуки музики. Оладки на йогурті – непоганий варіант ласощів, які допоможуть підняти настрій. Простим рецептом поділилася Аня Алвін – кулінар українського походження, яка мешкає у Швеції.

Вам знадобляться:

  • 200 мл грецького йогурту (3-5%);
  • ¾ склянки пшеничного борошна;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • яйце;
  • 1 ст. л. цукру;
  • яблуко;
  • дрібка солі;
  • вершкове масло для смаження.

Потрібно змішати йогурт із цукром та сіллю, після чого ввести борошно і додати розпушувач. Борошна може знадобитися більше – тісто має вийти досить густим. Залиште його на 15 хвилин.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Оладки на йогурті із “секретною “начинкою: простий рецепт ароматного та смачного сніданку

У цей час потрібно зайнятися начинкою. Наріжте яблуко тонкими шматочками та розігрійте на сковороді олію. Викладайте тісто з розрахунку по дві столові ложки на одну оладку. Зменшіть вогонь, після чого покладіть по скибочці яблука на кожен млинець.

Через кілька хвилин переверніть оладки та смажте ще 2-3 хвилини. За цей період фрукти карамелізуються та розкриють свій аромат.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Подавайте оладки з начинкою зі сметаною або корицею і кленовим сиропом. Смачного!

Раніше повари розкрили три секрети приготування пишних оладок на кефірі.

Головне