Today.ua

Дуже схудла: молодша дочка Ольги Сумської показала своє рідкісне фото з початку війни

Ольга Сумська – мама двох дочок. Першу спадкоємницю вона народила від актора Євгена Паперного, від якого пішла через роман із колегою Віталієм Борисюком. Останньому вона народила дівчинку, яку назвали Анею.

Спадкоємиці успішної української актриси пішли її стопами. Старша працює у театрі, а молодша лише навчається. Цікаво те, що через навчання в університеті Карпенка-Карого на театральному факультеті Ганна Борисюк навіть відмовилася їхати з України, незважаючи на всю небезпеку, що нависла над країною. Справа в тому, що її однокурсниця кликала дівчину жити у Велику Британію, але вона навідріз відмовилася, бо не хотіла пропускати заняття, адже мріє стати акторкою.

Попри небезпеку ракетного обстрілу, учні ходять до університету на очну форму, а у разі повітряної тривоги переносять заняття до підвалу.

"Буває нестерпно, буває спокійно, буває хвилююче, але частіше навіть все незвідане. В такі миті можна прикидатися, закривати очі, затаїтися, радше спостерігати за світом, де ти не один, де чути усіх, але зарадити тяжко, бо все відбувається одночасно", - зазначила у публікації Ганна Борисюк.

З шанувальниками в особистому обліковому записі в Інстаграм молодша дочка Ольги Сумської поділилася новими фотографіями. У кадрі Аня постала в цікавому образі – її вибір припав на чорні колготки, білі гольфи, чорні туфельки, чорний сарафан та білу напівпрозору блузку з театральними вільними рукавами та бантом. Волосся 20-річна дівчина прибрала в красиву зачіску, залишивши пару пасм обрамляти обличчя та одягла окуляри з діоптріями у стильній круглій оправі.

Підписники залишилися зачаровані новими фото:

"Красуня, як і мама", "Героїня лялькового будинку", "Смілива", "Знайомі аудиторії. Двері та лінолеум не змінилися за 35 років".

Нагадаємо, Ольга Сумська показала найтрендовіший пуховик 2022 року у яскравому кольорі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ