Today.ua

Облягаюча сукня та модна зачіска: Олена Зеленська прикрасила обкладинку глянцю

Олена Зеленська з'явилася на обкладинці відомого італійського глянцю. Дружина президента України Володимира Зеленського вибрала стильний образ для зйомки.

Перша леді України Олена Зеленська дала інтерв'ю Corriere della Sera. Вона склала цікавий аутфіт. Обраниця глави держави постала у вишуканій чорній сукні з відворотом, що прикрив плечі. Талію матері двох дітей прикрасив тонкий коричневий пояс.

Дружина українського лідера зробила модну зачіску. Її біляві локони були вкладені в модну зачіску – легкими хвилями.

Олена віддала перевагу помірному макіяжу. Вона виділила очі чорною підводкою і мерехтливими тінями. Губи Зеленської підкреслила помадою приглушеного кольору чайної троянди.

Дружина президента зробила нюдовий манікюр. Її вуха прикрасили стильні золоті сережки.

На одному із кадрів, зроблених для журналу, Олена позувала у конференц-залі. Вона сперлася руками на стіл і посміхнулася, відвівши погляд від камери.

Італійські журналісти поцікавилися у гості, що вона думає про пацифістів, які проти постачання зброї в Україну. Вони заявляють, що в такий спосіб війна лише затягується. Зеленська відповіла, що у випадку, коли вбивці мчать на нас, дотримуватися поміркованих поглядів – останнє можливе рішення.

"Просто уявіть, що це до вашої країни, до чарівного Мілану або в Неаполя, увірвалися російські загарбники. Що вони окупували на околиці Риму, вбили мешканців передмість. Їхні ракети щодня прилітають у житлові будинки Болоньї. І потім звідти дістають бездиханних дітей. в цей час хтось каже: "Складіть зброю, не чиніть опір! Спробуйте поговорити з тим, хто щойно вбив ваших батьків бомбою або заміняв школу ваших дітей". Ви повинні розуміти важливу річ: загарбник, як і ґвалтівник, ніколи не зупиниться, якщо йому піддаватися. Він піде далі", - зазначила Олена.

Перша леді України наголосила, що вона не хотіла б такої долі для італійців. Зеленська заявила, що наші співвітчизники зараз зупиняють нашестя рашистів не лише для себе, а й для всієї Європи.

Раніше Олена Зеленська розповіла, як на війна вплинула на її сімейні стосунки – вона зізналася, що син та дочка не бачаться з батьком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ