Today.ua

Нові тренди в зачісках - весна 2020: 4 тенденції, які варто приміряти

У сезоні весна 2020 у світовій моді намітилися нові тенденції в зачісках. Які укладки будуть нині на піку популярності?

Аксесуари для волосся – абсолютний тренд

Сміливо прикрашайте свою зачіску всілякими аксесуарами. Це можуть бути заколки, резинки, обідки, затискачі, стрічки, банти, пов'язки, хустки та ін Єдине правило: аксесуари для волосся повинні гармоніювати з вашим образом за колірною гамою і стилем.

Найбільш затребувана стрижка – боб

Західні знаменитості подають приклад розкішних укладок стрижки боб. Погляньте, наприклад, на Кайю Гербер, Беллу Хадід або Гвідо Палау. Ця зачіска підходить абсолютно всім жінкам, головне правильно підібрати форму. Порадьтеся зі своїм перукарем.

Натуральність і ще раз натуральність!

Весна 2020 принесла тренд на природність. Сховайте подалі муси і гелі для укладки, плойки та прасування... Все це нині вам не знадобиться. Натуральність – це расчесалась і пішла! Але пам'ятайте, що вам доведеться максимально доглядати за своїм волоссям, щоб вони виглядали приголомшливо.

Коси, коси, коси

Новий тренд в зачісках навесні 2020 – коси. Сміливо заплітайте об'ємні кіски, це зробить вас модницею номер «1» в цьому сезоні.

Нагадаємо, раніше стилісти запропонували три прості, але стильні і красиві зачіски для дому. Карантин – не привід забути про необхідність приводити себе в порядок!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ