Ніжні сирники із “секретним“ осіннім інгредієнтом: рецепт смачного сніданку

Автор: Леся Ловіцька

Сирники на сніданок – одна з найніжніших страв, які не набридають. Їх можна подавати з різними фруктами та ягодами, шоколадом, згущеним молоком або сметаною. Спробуйте приготувати на сніданок сирники із "секретним" сезонним інгредієнтом. Вони вийдуть яскраво-жовтими, більш ароматними та смачними, ніж за традиційним рецептом.

Ніжні сирники із “секретним“ осіннім інгредієнтом: рецепт смачного сніданку  - today.ua

Особливий смаковий акцент сирникам додасть осінній продукт – гарбуз, який потрібно перемолоти у пюре. Такий десерт вийде повітряним, м'яким – вироби просто тануть у роті. Вони ідеально поєднуються з какао, кавою або трав'яним чаєм, якими можна порадувати себе та близьких прохолодними вечорами.

Складові:

  • 300 г сиру;
  • яйце;
  • 30 г цукру;
  • пакетик ванільного цукру;
  • 20 г манної крупи;
  • 150 г гарбузового пюре;
  • борошно для паніровки;
  • олія для смаження.

Відваріть або запікайте гарбуз, після чого збийте м'якоть до однорідності.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Сир має бути без зайвої вологи. Оптимально вибирати не найжирніший, але й не найсухіший продукт – жирності в 5% буде достатньо. Перетріть його через сито, щоб позбутися грудочок.

Ніжні сирники із “секретним“ осіннім інгредієнтом: рецепт смачного сніданку

Збийте гарбузове пюре яйцем і додайте отриману масу до сиру. У миску з продуктами слід відправити цукор, ваніль і манку. Добре перемішати тісто і залишити на десять хвилин, щоб манна крупа розчинилася і збільшила обсяг маси. Вона має вийти досить щільною.

Намочіть руки та сформуйте кульки невеликого об'єму. Обваляйте їх у борошні та надайте виробам потрібну форму.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Розігрійте олію у сковороді з антипригарним покриттям. Обсмажте сирники із двох сторін до золотистої скоринки. Смачного!

Нагадаємо, чим можна замінити яйця у сирниках.

Головне