Today.ua

“Неймовірно красиві“: Камалія з чоловіком-мільярдером позували у національних пакистанських вбраннях

Українська співачка Камалія прийняла іслам, вийшовши заміж за свого чоловіка – пакистанського мільярдера Мохаммеда Захура. Артистка слідує як українським традиціям, так і релігії чоловіка. З шанувальниками найбагатша співачка України поділилася новим фото, яке викликало у фоловерів захват.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Камалія опублікувала знімок, на якому знята разом із чоловіком. Пара одягнена в національні пакистанські вбрання. Артистка позує в красивій жовтій сукні з вишивкою і прозорими рукавами. Вона уложила волосся у хвилі, одягла масивні сережки і нанесла яскравий макіяж. Захур виглядає відмінно в штанах і розшитому каптані з коміром-стійкою.

"Нехай цей день принесе вам лише любов, щастя, злагоду та насолоду. Всім вам, моїм мусульманським друзям, шанувальникам та родині, щасливому Курбан-байраму", - зазначила в публікації Камалія.

Курбан-байрам відзначається з 8 по 12 липня і є ісламським святом закінчення хаджу на згадку про жертвопринесення Ібрахіма, що вважається у мусульман пророком. Шанувальники приєдналися до поздоровлень, подякувавши співачці за побажання.

"Божевільно гарна пара", "Ви теж мусульманка?", "Дякую велике. Слава Україні. Гірко молодим тричі", "Чумова пара", "Дуже красиві! Миру!", "Ви просто неймовірно красиві", "Ви класні. Супер", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Камалія похвалилася успіхами дочок-близнючок у школі у Британії: "Були скрізь першими".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ