Today.ua

Чоловік купив незвичайне червоне цуценя: він був в шоці, коли дізнався правду про собаку

Ця повчальна історія сталася в Греції. Чоловік вирішив купити цуценя «ексклюзивної» породи. Однак дуже скоро позбувся від нього, щоб не стати жертвою дуже серйозних неприємностей...

Житель грецького міста Схиматари відправився на місцевий ринок за новим вихованцем. Його погляд привернуло напрочуд гарне цуценя, яке дуже нагадувало героя мультфільмів. У собачки було надзвичайне хутро яскраво-червоного кольору. Пройти мимо такої краси чоловік не зміг і купив цуценя за 160 доларів.

Кожен день чоловік вигулював свого червоного улюбленця в парку, незмінно привертаючи увагу всіх перехожих. Ще б пак, адже не щодня побачиш таке диво. Так тривало кілька місяців, поки одного разу майже казкового на вигляд песика не помітили зоозахисники.

Як виявилося, у місті розпочата боротьба з шахраями, які робили бізнес на тому, що виловлювали бродячих собак, фарбували їм хутро жіночою фарбою для волосся яскравих відтінків, а потім продавали як представників «ексклюзивної» породи.

Господар засмутився, що його обдурили, продавши йому звичайну дворняжку за значну суму, а потім віддав свого червоного вихованця в притулок для тварин.

Співробітники притулку вирішили змити стійкий барвник з хутра собаки, для цього були проведені кілька процедур з використанням спеціальних засобів. В результаті, песику вдалося повернути його звичайний забарвлення, правда, не повністю. Рожевий відлив все ж залишився.

На щастя, маленьку собачку забрала до себе дівчина, яка оточила любов'ю і турботою свою тепер уже рожеву вихованку. Крихітці дали ім'я Скарлетт.

Раніше ми розповідали про дівчину, яка врятувала маленьке кошеня, але коли малюк підріс, він перетворився на звіра з надзвичайно красивими очима. Це просто космос, стверджують всі, хто його бачив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ