Today.ua

Морква зовсім не відчувається: рецепт смачного та простого торта з ходового осіннього овоча

Всі знають про користь овочів, проте не всі їх їдять, тому що їм не подобається смак. Але цей морквяний торт не тільки корисний, але ще й дуже смачний. А найголовніше, морква як така у ньому зовсім не відчувається. Торт покривається білим кремом з горіхами. Ніжний крем бездоганно поєднується з морквяним пирогом.

Морквяний торт – рецепт

Декілька порад:

Складові:

Для тіста:

Для крему:

Спосіб приготування:

  1. Моркву натираємо на дрібну тертку, потім віджимаємо руками сік.
  2. Змішуємо яйця та цукор – можна збити міксером.
  3. У яєчну суміш додаємо олію, добре перемішуємо. Додаємо горіхи, цукати, ваніль, корицю, сіль та наприкінці моркву.
  4. У борошно додаємо розпушувач і соду, і вмішуємо в яєчно-морквяну суміш. Добре все перемішуємо.
  5. Круглу форму застилаємо пергаментом – дно та бортики.
  6. Тісто поділяємо на три рівні частини. Одну частину виливаємо на дно і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Так само чинимо з двома іншими частинами тіста - випікаючи бісквітні коржі.
  7. Перевіряйте корж зубочисткою, щоб не пересушити, але й допекти пиріг. Зверніть увагу, що коржі підіймаються, тому за бажання можна їх при збиранні торта розрізати навпіл і зробити тонше
  8. Для крему потрібно просто змішати всі інгредієнти та перебити їх міксером.
  9. Кожен шар торта змащуємо кремом і покриваємо верх та боки. Зверху прикрашаємо горішками.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також скуштувати традиційний український капустняк з пшоном – рецепт наваристого супу на м'ясному бульйоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ