Мариновані голубці без рису, м'яса та варіння: оригінальний рецепт

Автор: Леся Ловіцька

Голубці за традиційним рецептом готуються з рисом, м'ясом та овочевою засмажкою. Їх варять і запікають, тушкують та парять. Спробуйте зробити мариновані голубці, які не потребують термічної обробки. Такі вироби можна буде подати на стіл уже за годину.

Мариновані голубці без рису, м'яса та варіння: оригінальний рецепт  - today.ua

Щоб приготувати голубці без рису, м'яса та варіння, вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 1 капуста;
  • 1 морква;
  • 3 з. часнику;
  • 100 г цукру;
  • 50 мл оцту;
  • 500 мл води;
  • сіль та спеції за смаком;
  • олія.

Капусту потрібно пропарити, щоб розм'якшити листя. Для цього закип'ятіть воду у каструлі, посоліть її. Виріжте в капусті середину качану. Відправте овоч в окріп і обережно знімайте листя, щоб не порвати їх.

Моркву потрібно натерти на великій тертці і обсмажте разом із подрібненим часником на олії до золотистого кольору.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Мариновані голубці без рису, м'яса та варіння: оригінальний рецепт

Тепер слід приготувати маринад. У воду додайте сіль, перець, цукор та улюблені спеції. Закип'ятіть розчин в окремій ємності та відставте убік.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Сформуйте голубці: засмажку потрібно загорнути в капустяне листя. Укладіть вироби у відповідний посуд і залийте маринадом. Залишіть на 25-30 хвилин, після чого можна подавати страву. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати ліниві голубці без капусти.

Головне