Today.ua

Мамина копія: колишня дружина Сергія Притули показала рідкісне фото їхнього підріслого сина

Український шоумен Сергій Притула виховує сина-підлітка від першого шлюбу та двох маленьких дівчаток від другого шлюбу. Хлопчик народився у стосунках із Юлією Андрійчук із Тернополя. Парі вдалося розлучитися мирно і підтримувати дружні стосунки заради дитини. Дмитро живе з матір'ю, але досить багато часу проводить із батьком та зведеними сестричками.

З шанувальниками рідкісними фото із дітьми поділилася Юлія Притула. Жінка після розлучення із зіркою українського телебачення успішно вдруге вийшла заміж та народила дівчинку. В особистому обліковому записі у Фейсбук вона показала, як підросли її спадкоємці.

Син Сергія Притули виглядав чудово у світлих шортах, сорочці з коротким рукавом та білосніжних кросівках. Дитина, якій цього року виповнилося 14 років, змінила зачіску. Раніше він носив "горщик", а зараз зробив стильну стрижку з чубчиком, на кшталт козаків.

"З днем Ангела, Дмитрику! Нехай береже тебе від неприємностей твій Хранитель, нехай стеле м'яко від падінь!" – зазначила колишня дружина Сергія Притули у підписі.

Хлопчик виріс точною копією мами. У них однакова форма обличчя, розріз та колір очей, форма носа та губ, а також невелика ямочка на підборідді.

"Гарні діти", "Мамина копія", "Який же він уже дорослий", "Нехай усе буде класно у таких гарних діток", - пишуть друзі Юлії Притули у коментарях.

Нагадаємо, Сергій Притула зізнався, за які гроші живе його родина під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ