Today.ua

Магнітні бурі у липні 2020: названа дата самого потужного і затяжного удару стихії

Не тільки метеозалежним людям, але навіть абсолютно здоровим та енергійним варто заздалегідь підготуватися до магнітних бур у липні 2020. Справа в тому, що до Землі наближається дуже потужний і затяжний удар сонячного вітру, який викличе сильне обурення геомагнітного поля планети.

За даними метеорологів, дуже потужна магнітна буря обрушиться на Земля 15 липня 2020 року. В середині літа її відчують на собі практично всі мешканці планети. Погіршиться самопочуття, почнуться перепади настрою, можуть нагадати про себе давно забуті хронічні недуги.

Магнітна буря буде не тільки дуже потужною, але ще й затяжне. Обурення магнітосфери Землі на потоки сонячних вихорів триватимуть три дні. З 15 по 17 липня включно слід тримати під рукою ліки, особливо це актуально для людей, що страждають серцево-судинними захворюваннями.

Крім того, метеорологи прогнозують ще одну магнітну бурю 29 липня 2020 р. Це буде досить сильний удар, але не такий інтенсивний, як у середині місяця. Тим не менш, до нього метеозалежним людям і тим, хто страждає нервовими і серцево-судинними захворюваннями слід бути готовими.

Поради щодо захисту від впливу магнітних бур залишаються незмінними: зберігати спокій, не перепрацьовувати розумово і фізично, правильно харчуватися, достатньо пити чистої води, висипатися і уникати стресів.

Нагадаємо, раніше вчені розповіли, які наслідки для організму несе безсимптомний перебіг коронавирусной хвороби. Дуже серйозна загроза для організму!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ