Today.ua

Курячі відбивні за бабусиним рецептом: соковита і ніжна страва

Відбивні за бабусиним рецептом з курячого м'яса виходять соковитими і ніжними. Готувати їх легко і швидко, особливо, якщо знати основні секрети.

Курячі відбивні за бабусиним рецептом

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Філе курки вимити і обсушити паперовими рушниками. Загорнути у плівку і відправити у морозильну камеру хвилин на 15 – 20. Зі злегка підмороженим м'ясом буде легше працювати.

Філе розрізати на дві частини, а потім упоперек порізати на шматки товщиною близько 1 см.

Кожен шматочок курячого м'яса обмазати сіллю і спеціями, а потім накрити плівкою і відбити.

Відокремити жовтки від білків. В окремих мисочках жовтки і білки збити виделкою або вінчиком.

Борошно просіяти на тарілку. Можна змішати з прованськими травами або приправою для курки.

Тонкі шматочки курячого м'яса обмокнути спочатку в жовтках, потім у борошні, а потім в білках.

Смажити на олії до золотистої скоринки з обох сторін.

Готові курячі відбивні за бабусиним рецептом виходять м'якими, соковитими і ароматними. Подавати до столу їх можна як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Приємного апетиту!

Рекомендуємо також приготувати смачні і ніжні котлети для дієти з курячого м'яса. Така страва стане прикрасою столу і не зашкодить вашій фігурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ