Відбивні за бабусиним рецептом з курячого м'яса виходять соковитими і ніжними. Готувати їх легко і швидко, особливо, якщо знати основні секрети.
Курячі відбивні за бабусиним рецептом
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе
80 г пшеничного борошна
2 курячих яйця
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія без запаху
Спосіб приготування:
Філе курки вимити і обсушити паперовими рушниками. Загорнути у плівку і відправити у морозильну камеру хвилин на 15 – 20. Зі злегка підмороженим м'ясом буде легше працювати.
Філе розрізати на дві частини, а потім упоперек порізати на шматки товщиною близько 1 см.
Відокремити жовтки від білків. В окремих мисочках жовтки і білки збити виделкою або вінчиком.
Борошно просіяти на тарілку. Можна змішати з прованськими травами або приправою для курки.
Тонкі шматочки курячого м'яса обмокнути спочатку в жовтках, потім у борошні, а потім в білках.
Смажити на олії до золотистої скоринки з обох сторін.
Готові курячі відбивні за бабусиним рецептом виходять м'якими, соковитими і ароматними. Подавати до столу їх можна як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Приємного апетиту!
Рекомендуємо також приготувати смачні і ніжні котлети для дієти з курячого м'яса. Така страва стане прикрасою столу і не зашкодить вашій фігурі.