Котлети вийдуть соковитішими та смачнішими, якщо додати у фарш один інгредієнт: кулінарна хитрість

Автор: Леся Ловіцька

Котлети найчастіше готуються з традиційних продуктів: фаршу, цибулі, хлібного м'якішу, яєць та спецій. Однак багато господинь додають інші інгредієнти, які покращують структуру та смак готової страви. Одним із них є томатний сік. Кулінари запевнили, що з ним вироби стануть соковитішими і ніжнішими.

Котлети вийдуть соковитішими та смачнішими, якщо додати у фарш один інгредієнт: кулінарна хитрість - today.ua

Натуральний томатний сік допомагає покращити смакові якості будь-якого м'яса. З ним котлети виходять апетитними, ароматними та незабитими. Це інгредієнт поєднує між собою решту і додає цікавий смаковий відтінок.

Яловичі та свинячі котлети з томатним соком виходять не такими жорсткими, а курячі – менш сухими. Якщо страва готується із баранини, томатний сік допоможе приховати характерний присмак, властивий цьому виду м'яса.

Котлети вийдуть соковитішими та смачнішими, якщо додати у фарш один інгредієнт: кулінарна хитрість

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Досвідчені шеф-кухарі радять вибирати томатний сік, у якому є м'якоть. У магазині такий знайти буде складно, а от у домашніх умовах можна легко приготувати його самому. Як варіант – подрібнити кілька помідорів у м'ясорубці чи блендері та додати їх у фарш для котлет.

Котлети вийдуть соковитішими та смачнішими, якщо додати у фарш один інгредієнт: кулінарна хитрість

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Зазвичай на кілограм м'яса достатньо 150 мл соку. Регулюйте кількість інгредієнтів так, щоб фарш не вийшов дуже рідким. Якщо у вас саме такий, додайте трохи більше білого хліба або булки, що вбере "зайву" рідину. Також можна використовувати з цією метою крохмаль чи манку.

Раніше повідомлялося, чому котлети можуть прилипати до сковороди під час смаження, та як уникнути цієї неприємності.

Головне