Котлети з курячого філе виходять м'якими і ніжними, ароматними і сочними, але при цьому абсолютно безпечними для фігури. Такі котлетки підходять тим, хто стежить за здоров'ям і зовнішністю.
Котлети з курки: простий рецепт
Інгредієнти:
- 700 г курячого філе
100 г вершкового масла
1 яйце
2 ст. л. пшеничного борошна
1 зубчик часнику
0,5 пучка свіжої зелені
Сіль, перець за смаком
Рослинна олія для смаження
Спосіб приготування:
Вершкове масло нарізати дрібними кубиками і відправити у морозильну камеру.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Куряче філе добре промити під проточною водою, обсушити паперовими рушниками і пропустити через м'ясорубку.
Додати до м'яса рубану зелень, яйце, пропущений через прес зубчик часнику. Посолити і поперчити за смаком, посипати улюбленими спеціями. Викласти зверху остиглі кубики масла і швидко замісити фарш руками.
З отриманої м'ясної суміші сформувати круглі або овальні котлетки, обваляти в борошні.
Смажити курячі котлети на розпеченій рослинній олії з двох сторін по 5 – 7 хвилин до золотистої скоринки.
Подавати котлети з курячого філе можна як окрему страву, а також як гарнір до пасти, картопляного пюре, каш.
Смачного!
Приготуйте також соковиті і повітряні котлети з м'ясного фаршу за бабусиним рецептом.