Today.ua

Картопляно-сирні кульки в сухарях: як приготувати хрусткий снек у духовці

Якщо з вчора залишилося трохи картопляного пюре, достатньо додати твердий сир, панірувальні сухарі - вийде чудовий снек. Враховуючи, що готується він у духовці, а не на сковороді з олією, страва виходить не тільки смачною, але й корисною.

Картопляно-сирні кульки в сухарях - рецепт

Снек можна давати дітям від 9 місяців (але потрібно враховувати всі алергени: яйце, глютен, сир).

Страву можна приготувати без яйця, але тоді потрібно додати більше муки, щоб кульки тримали форму.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Сир натерти на великій тертці і додати картопляне пюре.
  2. Туди ж вбити яйце, додати спеції та борошно – добре перемішати.
  3. Формуємо із тіста кульки.
  4. Обкатуємо їх у панірувальних сухарях.
  5. Викладаємо на застелений пергаментом лист.
  6. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин.
 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від ПРИКОРМ/BLW▫️Харчування дітей▫️РЕЦЕПТІ (@roksolana.harasymiv)

Готово. Смачного!

Пропонуємо також спробувати приготувати ніжну шарлотку з йогуртом і корицею - аромат змусить прокинутися навіть затятого соню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ