Не знаєте, що приготувати на вечерю, щоб нагодувати всю сім'ю? Приготуйте картопляну запіканку з грибами на сковорідці. Швидко, просто, ситно і дуже смачно!
Картопляна запіканка з грибами на сковорідці
Інгредієнти:
- 500 г картоплі
250 г свіжих або заморожених грибів
3 яйця
100 г сиру
1 цибулина
4 зубчики часнику
3 ст. л. рослинної олії
Сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:
Гриби та цибулю нарізати невеликими кубиками. Цибулю обсмажити на олії до прозорості. Всипати гриби, обсмажувати до випаровування вологи і легкої рум'яності. Посолити і поперчити за смаком. Поставити остигати.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Картоплю очистити від шкірки, натерти на крупній тертці.
Додати до картоплі половину тертого сиру, сіль, спеції, подрібнений часник. Перемішати до однорідності маси.
Сковороду з товстим дном розігріти на вогні, влити рослинну олію. За допомогою лопаточки розрівняти по дну половину сирно-картопляної маси, зверху викласти грибну начинку, посипати тертим сиром.
Поверх грибів викласти другу половину картоплі, розрівняти.
Накрити сковороду кришкою і готувати на невеликому вогні хвилин 20 – 25. Потім за допомогою тарілки перевернути запіканку і обсмажити з іншого боку.
Готову картопляну запіканку з грибами викласти на велике блюдо, розрізати на порційні шматочки, як торт. Подавати до столу в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!
Якщо ви любите швидкі рецепти, то спробуйте також приготувати до вечері картопляну запіканку в мікрохвильовці.