Картопляна запіканка з грибами на сковорідці: смачна вечеря за 15 хвилин

Автор: Шевченко Лилия

Не знаєте, що приготувати на вечерю, щоб нагодувати всю сім'ю? Приготуйте картопляну запіканку з грибами на сковорідці. Швидко, просто, ситно і дуже смачно!

Картопляна запіканка з грибами на сковорідці: смачна вечеря за 15 хвилин - today.ua

Картопляна запіканка з грибами на сковорідці

Інгредієнти:

  • 500 г картоплі
    250 г свіжих або заморожених грибів
    3 яйця
    100 г сиру
    1 цибулина
    4 зубчики часнику
    3 ст. л. рослинної олії
    Сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:

Гриби та цибулю нарізати невеликими кубиками. Цибулю обсмажити на олії до прозорості. Всипати гриби, обсмажувати до випаровування вологи і легкої рум'яності. Посолити і поперчити за смаком. Поставити остигати.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Картоплю очистити від шкірки, натерти на крупній тертці.

Картопляна запіканка з грибами на сковорідці: смачна вечеря за 15 хвилинДодати до картоплі половину тертого сиру, сіль, спеції, подрібнений часник. Перемішати до однорідності маси.

Сковороду з товстим дном розігріти на вогні, влити рослинну олію. За допомогою лопаточки розрівняти по дну половину сирно-картопляної маси, зверху викласти грибну начинку, посипати тертим сиром.

Поверх грибів викласти другу половину картоплі, розрівняти.

Накрити сковороду кришкою і готувати на невеликому вогні хвилин 20 – 25. Потім за допомогою тарілки перевернути запіканку і обсмажити з іншого боку.

Готову картопляну запіканку з грибами викласти на велике блюдо, розрізати на порційні шматочки, як торт. Подавати до столу в гарячому вигляді.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приємного апетиту!

Якщо ви любите швидкі рецепти, то спробуйте також приготувати до вечері картопляну запіканку в мікрохвильовці.

Головне