Today.ua

Карантин за гороскопом: з якими знаками Зодіаку простіше всього пережити самоізоляцію

Якщо поруч потрібна людина, то ніякий карантин не здасться нудним. Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких – найкращі партнери по самоізоляції.

Діва

Застати зненацька Діву дуже і дуже складно. До моменту офіційного оголошення всезагального карантину, будинок кожного представника цього знака Зодіаку, напевно, вже був більше схожим на бункер. Діви нюхом чують небезпеку і завжди вчасно встигають підготувати все необхідне. Так що, якщо вам довелося на момент самоізоляції опинитися поряд з Дівою, то вважайте, що вам крупно повезло.

Тілець

Народжені під цим зодіакальним сузір'ям відрізняються ощадливістю і запасливістю. У засіках Тільця завжди є повний продуктовий набір на випадок тривалого карантину, а ще представники цього знака Зодіаку – відмінні співрозмовники і надійні друзі.

Близнюки

На жаль, запасливістю представники цього знака Зодіаку не відрізняються. Близнюки живуть сьогоднішнім днем, а завтрашній їм бачиться смутно. Але пережити тривалий період самоізоляції весело і безтурботно можна тільки в тому випадку, якщо поряд з вами опиниться активний, запальний і ніколи не сумуючий Близнюк.

Нагадаємо, раніше відомий астролог Павло Глоба оприлюднив гороскоп для всіх знаків Зодіаку на квітень 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ