Today.ua

Які два інгредієнти треба додати у фарш, щоб біляші вийшли більш соковитими та смачними

Біляші вийдуть більш соковитими та смачними, якщо правильно приготувати фарш. Є два інгредієнти, які допоможуть зробити його вдалим. Вироби із такою начинкою не затримаються на кухонному столі. Спробуйте використати кулінарні хитрощі досвідчених кухарів.

Біляші будуть смачними практично з будь-яким м'ясом, проте до нього потрібно обов'язково додати цибулю та воду.

Цибуля

Начинка для біляшів буде більш ароматною та соковитою, якщо зробити фарш з м'яса та сирої цибулі. Овочу потрібно додати стільки ж чи трохи менше, ніж м'яса. Щоб цибуля точно просмажилася, краще не подрібнювати її ножем, а пропустити через м'ясорубку або натерти на тертці. Це особливо актуально для тих, хто не любить цибулю – діти точно оцінять такі пиріжки без зайвого інгредієнта.

Вода чи лід

Фарш може виявитися сухуватим, тому для приготування біляшів, чебуреків, пельменів або котлет потрібно вливати в нього трохи води. Ще краще, якщо під рукою виявиться лід – його потрібно попередньо подрібнити та додати, після чого швидко перемішати та сформувати вироби. З таким інгредієнтом начинка стане набагато ніжнішою на смак. Для свинини та яловичини зазвичай використовують менше рідини, ніж для курятини.

Щоб біляші вийшли ще більш вдалими, можна додати улюблені спеції за смаком, трохи часнику та подрібненої свіжої зелені. Смачного!

Нагадаємо, як швидко приготувати ліниві біляші для всієї родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ