Мівіна, Роллтон або будь-яка інша вермішель швидкого приготування це вже не просто їжа для студентів чи холостяків. Вона стала незамінною в Україні з початком повномасштабної війни. Корисно мати при собі пару пачок сухпайка, який можна з'їсти і в сухому вигляді, і запарити окропом. Ми вирішили розповісти, як смачно приготувати локшину, щоб вона стала схожою на страву, як із ресторану.
Чи потрібно використовувати приправу з пачки вермішелі швидкого приготування?
Багато хто вважає, що саме приправа з пачки вермішелі швидкого приготування творить ту саму магію, завдяки чому страва так подобається всім. Швидше за все так і є, адже в ній міститься маса спецій, солі, підсилювачів та підсолоджувачів смаку. І це одна з найголовніших причин, чому варто відмовитись від її вживання.
Як приготувати вермішель швидкого приготування?
Зробити Мівіну або Роллтон апетитнішими можна за допомогою декількох простих інгредієнтів і вершкового соусу.
Складові:
- вермішель швидкого приготування
- бекон
- вершки
- твердий сир
- два яйця
Спосіб приготування:
- Висипаємо вермішель у тарілку та заливаємо окропом, щоб вода покривала вміст на пару пальців.
- Поки макарошки запарюються, обсмажуємо на сковороді кілька смужок бекону.
- Готуємо вершковий соус: у глибокій мисці змішуємо два яєчні жовтки, трохи вершків і натертий на тертці сир.
- Вермішель зливаємо і висипаємо зверху бекону, і заливаємо це все вершковим соусом. Солимо, перчимо і додаємо улюблені приправи. Готуємо кілька хвилин під кришкою на слабкому вогні.
Готово! Смачного! На смак страва нагадує італійську пасту карбонару.
Пропонуємо вам також спробувати приготувати котлети без м'яса та борошна – смачна страва з капусти за 15 хвилин.