Today.ua

Як вплине на життя людей сонячне затемнення 21 червня: попередження астрологів

Кільцеве сонячне затемнення відбудеться в неділю, 21 червня, воно співпаде з ще одним астрономічним явищем – днем літнього сонцестояння. Обидва ці події вплинуть на глобальні події в світі і на відносини людей в колективі.

Справа в тому, що в день літнього сонцестояння небесне світило підніметься на найвищу точку над Землею. Саме в цей момент його перекриє кільцеве затемнення.

За даними експертів в день літнього сонцестояння створюється фон для тих подій, які повинні відбутися в найближчі шість місяців. З території України майбутнє затемнення буде видно не як кільцеве, а як напівтіньове. Причому, жителі Донбасу зможуть виразніше спостерігати затемнення, ніж ті, хто живе в інших регіонах країни.

За словами відомого астролога Влада Росса, затемнення найбільше вплине на ті території, де воно буде найкраще проглядатися. А це означає, що до моменту затемнення може загостритися військовий конфлікт на Донбасі.

Зазначимо, що побачити своїми очима даний кільцеве сонячне затемнення 21 червня зможуть жителі Австралії, Африки, В'єтнаму, Індії, Індонезії, Камбоджі, Китаю, Лаосу, Непалу, Таїланду.

Дізнайтеся також, чого необхідно побоюватися землянам в день кільцевого сонячного затемнення? Як захистити себе та близьких від можливих проблем?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ