Today.ua

Йогуртовий торт без випічки: рецепт десерту, який прикрасить святковий стіл

Якщо ви любите солодке, але терпіти не можете возитися з тістом і кремом, то цей запаморочливо смачний торт створений спеціально для вас. Ну а прихильники корисного харчування теж можуть сміливо записувати цей рецепт в свою кулінарну книгу.

Йогуртовий торт без випічки

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Печиво (підійде будь-яке) необхідно подрібнити у блендері. Додайте розм'якшене вершкове масло і ретельно вимісіть. Викладіть крихти на дно застеленої харчовою плівкою форми для випічки, гарненько утрамбуйте і відправте в холодильник на 1 годину.

Желатин слід залити водою кімнатної температури. Залишити для набухання. Далі помістіть ємність з набряклим желатином на водяну баню, помішуючи, дочекайтеся, поки крупинки розтануть. Влийте йогурт і перемішайте.

Форму з крихтою печива дістаньте з холодильника. Поверх коржа розкладіть ягоди полуниці, залийте сумішшю йогурту з желатином. Поставте в морозильну камеру на півгодини, щоб йогуртовий шар застиг.

Полуничне желе приготуйте по інструкції на упаковці. Дайте охолонути до теплого стану. Форму з тортом дістаньте з холодильника, прикрасьте ягодами полуниці і залийте желе.

Поверх форми натягніть харчову плівку, щоб желе не обвітрилося. Поставте в холодильник до остаточного застигання.

Йогуртовий торт без випічки виходить ніжним і легким, полуниця і йогурт надають йому приємну кислинку. Якщо взяти за основу дитяче печиво, то такий десерт можна сміливо пропонувати малюкам.

Приємного апетиту!

Можливо, вам також захочеться приготувати неймовірно смачний трюфельний торт. Розкішний шоколадний десерт стане одним з найулюбленіших у вашій родині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ