Today.ua

Схудла в Європі Тіна Кароль показала фото без макіяжу

Тіна Кароль від початку повномасштабної війни перебуває за кордоном. За повідомленнями, зараз зірка знаходиться у Франції разом із сином, який благополучно склав випускні іспити та пішов відпочивати на літні канікули.

Після нападу Росії українська зірка вирушила у тур містами Європи, де давала концерти, збирала гроші та переводила їх на допомогу рідній країні. Стрес, тривалі подорожі та концерти далися взнаки на зовнішньому вигляді артистки - Тіна Кароль сильно схудла, що помітили її шанувальники.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз зірка опублікувала рідкісне нове фото, зробивши селфі у вікні. У кадрі артистка постала у чорних штанях, укороченому топі та кардигані. Вона прибрала волосся назад у гарну зачіску з об'ємом у обличчя і відмовилася від косметики.

"Завтра цікавий день, не пропусти", - зазначила Тіна Кароль, супроводивши свій пост смайликами у вигляді відеокамери, людини, рупора, пульта аранжування та скрипкового ключа.

Шанувальники відразу почали гадати, що для них готує артистка. Хтось припустив, що це буде акустичний концерт, інші зазначили, що Тіна Кароль готує з кимось дует, а треті сподівалися на вихід нової пісні одразу з кліпом.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала 13-річного сина, який росте точною копією батька – подорослішав та змужнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ