Що зазвичай потрібно для котлет? Фарш, хліб, яйця, цибуля, сіль та перець. Однак у цьому списку немає двох інгредієнтів, які люблять використовувати досвідчені шеф-кухарі, щоб страва вийшла соковитою та ніжною, але з апетитною хрусткою скоринкою.
Ідеальні котлети – що додати у фарш?
Виявляється, досвідчені кулінари для котлет завжди мають під рукою цукор та корицю. Яким би дивним це не було, але це правда. Кожен із цих інгредієнтів має свої особливості.
Цукор у звичному житті ми використовуємо, щоб підсолодити чай, приготувати смачну заправку для салату, додаємо в каші та десерти. Однак у популярних ресторанах у фарш для котлет цукор кладуть не лише для того, щоб посилити смак. Цей інгредієнт дозволяє досягти тієї самої апетитної смаженої скоринки.
З кількістю цукру потрібно бути обережнішим, щоб не зіпсувати смак страви. Достатньо всього чайної ложки підсолоджувача на пів кілограма фаршу.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Корицю у звичному житті ми зазвичай додаємо до зігрівальні напої типу глінтвейну, у вівсянку, запечені яблука або йогурт. А ось досвідчені шеф-кухарі додають цю пряність, щоб відтінити смак м'яса і дозволити йому розкритися. На 0,5 кг м'яса достатньо всього пару щіпок кориці.
Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, як зварити буряки за рекордно короткий час – 20 хвилин і готове.