Хліб без замісу: найпростіший рецепт домашньої випічки із чотирьох інгредієнтів

Автор: Леся Ловіцька

Домашній хліб виходить неймовірно ароматним, хрустким та смачним, але готується досить довго. Випічку можна зробити без замісу - за простим рецептом. Вам знадобляться лише чотири інгредієнти.

Хліб без замісу: найпростіший рецепт домашньої випічки із чотирьох інгредієнтів  - today.ua

Щоб приготувати хліб без замісу, візьміть:

  • 500 г пшеничного борошна;
  • 1/4 чайної ложки сухих дріжджів;
  • 340 мл води кімнатної температури;
  • 8 г солі.

Розведіть дріжджі в теплій воді, додайте сіль і просіяне борошно. Розмішайте та накрийте миску з тістом харчовою плівкою. Залиште на кухонному столі на 12 годин.

Просипте стіл борошном і викладайте тісто. Поверніть його в рулетик і защипніть край. Тісто липне до рук – там і має бути. Кілька разів переверніть його, защипуючи краї. Поверхня майбутнього хліба має натягнутися як міхур.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Тепер перекладіть тісто в ємність, присипану мукою. Залишіть ще на дві години.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від СМАЧНІ ДОМАШНІ РЕЦЕПТИ ?? (@anny.cooking)

Розігрівайте духовку протягом 30 хвилин до 250 градусів – деко повинне бути розпеченим. Покладіть на дно духовки додаткову форму, в яку треба налити склянку окропу - це забезпечить хлібові хрустку скоринку.

Візьміть пергамент і покладіть на нього тісто. Зробіть на ньому один або кілька надрізів зверху і відправте на деко у духовку.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Хліб без замісу: найпростіший рецепт домашньої випічки із чотирьох інгредієнтів Випікайте хліб півгодини на невеликому вогні із водою, а потім її потрібно прибрати із духовки. Залишіть хліб ще на 7 хвилин, а потім остудіть. Смачного!

Якщо ви не випікаєте, а купуєте хліб, краще вибирати цілий, а не нарізаний. Є як мінімум три причини відмовитись від нього.

Головне