Гречка – найпопулярніший продукт на українському столі. Цю крупу їдять як гарнір, роблять з нею салати, і дуже засмучуються, коли на неї зростає ціна. Пропонуємо приготувати простий і швидкий рецепт гречки з рибною консервою та солоними огірками, який точно не залишить байдужими ні друзів, ні близьких.
Гречка з рибною консервою – рецепт за 15 хвилин
Складові:
- 0,5 склянки гречки
- 2 склянки питної воли
- Консервований тунець (у власному соку або в олії)
- 2 солоних огірки
- Цибулина середнього розміру
- Сіль на смак
- Улюблені спеції до смаку
Спосіб приготування:
- Промиваємо гречку, доки вода не стане чистою. Ставимо її на вогонь і варимо, як звикли, не забувши підсолити воду.
- За цей час робимо смачну добавку.
- Дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо її на сковороді з додаванням олії. За хвилину до готовності додаємо туди нарізані солоні огірки і трохи пасеруємо.
- До готової гречки додаємо рибну консерву з підливою, обсмажену цибулю з солоними огірками та улюблені приправи – перемішуємо. Залишаємо гречку хвилин на 10 під кришкою випаровуватися, і подаємо страву теплою до столу.
Готово! Смачного.
Пропонуємо спробувати приготувати гарячі бутерброди з фаршем на сковороді – рецепт ситної страви із залишків продуктів.