Today.ua

Голубці з грибами в пекінській капусті: рецепт святкової страви

Голубці з грибами, сиром і курячим м'ясом, загорнуті в листя пекінської капусти готуються швидко і просто. Така страва сподобається навіть тим, хто терпіти не може звичайні голубці.

Голубці з куркою і грибами в пекінській капусті

Інгредієнти:

Для соусу:

Спосіб приготування:

Куряче м'ясо промити і пропустити через м'ясорубку. До фаршу додати нарізані кубиком, гриби і помідори.

Зелень подрібнити гострим ножем. Сир розім'яти виделкою, змішати із зеленню і відправити в миску з м'ясом. Посолити і поперчити масу, гарненько перемішати.

Качан пекінської капусти розібрати на листя. Найбільші з них промити під проточною водою і опустити в каструлю з киплячою водою на 4 хвилини.

Товсті прожилки кожного листочка, відразу після вилучення з окропу, відбити дерев'яним молоточком.

На щільну частину кожного листочка покласти по 2 – 3 ст. л. начинки і загорнути в рулетик, підгинаючи края.

Скласти голубці в сотейник, залити соусом. Для його приготування змішати томатну пасту з давленим часником. Посолити за смаком і розбавити водою до рідкого стану.

Накрити сотейник кришкою або фольгою. Запікати в духовці при 200 градусах Цельсія протягом 40 – 45 хвилин.

Подавати гарячими, поливши соусом і посипавши свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Приготуйте також смачні і соковиті голубці з пекінської капусти з куркою і болгарським перцем. Рецепт простий і не вимагає багато часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ