Існує одна поширена помилка, яку роблять майже всі. Саме через цей "підступний" інгредієнт котлети виходять сухими. Шеф-кухарі розповіли, як приготувати соковиті котлети з апетитною хрусткою скоринкою.
Що не можна додавати до фаршу, щоб котлети не вийшли сухими?
Якщо ви все ще додаєте яйця у фарш, то час перестати це робити. Шеф-кухарі елітних ресторанів зазначають, що саме через цей інгредієнт страва виходить сухою.
Однак яйця не єдиний шкідник соковитості. Багато хто замочує хліб для фаршу в молоці, але цього краще не робити. Замість молочки візьміть воду.
Пропонуємо вам приготувати котлети за наведеним нижче рецептом.
Ідеальні соковиті котлети - рецепт
Інгредієнти:
- 1,5 кг свинини
- 200 г цибулі
- 100 г хліба
- сіль
- спеції
- зелень
Спосіб приготування:
- М'ясо та цибулю пропускаємо через м'ясорубку і добре перемішуємо.
- Хліб, краще вчорашній, також пропускаємо через м'ясорубку.
- Дрібно нарізаємо зелень та додаємо до м'яса. Солимо і перчимо, добре перемішуємо.
- Формуємо котлети, можна обваляти в панірувальних сухарях, і обсмажуємо на розпеченій сковороді з олією.
Готово. Смачного.
Нагадаємо, ми розповідали, чому не можна кидати пельмені в окріп. Шеф-кухарі розкрили корисний лайфхак, який покращить смак страви.