Today.ua

Цю помилку роблять майже всі: названо інгредієнт, через який котлети стають сухими

Існує одна поширена помилка, яку роблять майже всі. Саме через цей "підступний" інгредієнт котлети виходять сухими. Шеф-кухарі розповіли, як приготувати соковиті котлети з апетитною хрусткою скоринкою.

Що не можна додавати до фаршу, щоб котлети не вийшли сухими?

Якщо ви все ще додаєте яйця у фарш, то час перестати це робити. Шеф-кухарі елітних ресторанів зазначають, що саме через цей інгредієнт страва виходить сухою.

Однак яйця не єдиний шкідник соковитості. Багато хто замочує хліб для фаршу в молоці, але цього краще не робити. Замість молочки візьміть воду.

Пропонуємо вам приготувати котлети за наведеним нижче рецептом.

Ідеальні соковиті котлети - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. М'ясо та цибулю пропускаємо через м'ясорубку і добре перемішуємо.
  2. Хліб, краще вчорашній, також пропускаємо через м'ясорубку.
  3. Дрібно нарізаємо зелень та додаємо до м'яса. Солимо і перчимо, добре перемішуємо.
  4. Формуємо котлети, можна обваляти в панірувальних сухарях, і обсмажуємо на розпеченій сковороді з олією.

Готово. Смачного.

Нагадаємо, ми розповідали, чому не можна кидати пельмені в окріп. Шеф-кухарі розкрили корисний лайфхак, який покращить смак страви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ