Today.ua

Єфремов уникне покарання: чому актор, який влаштував смертельне ДТП, залишиться на волі

Відомий російський актор Михайло Єфремов у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння спровокував смертельне ДТП. Дії артиста призвели до того, що людина, в машину якого він врізався, отримала травми, не сумісні з життям. Проте, багато хто вважає, що Єфремов як представник акторської династії, залишиться на волі.

На сьогоднішній день, поки йде слідство, Михайло Єфремов перебуває під домашнім арештом. Артисту заборонили виходити з дому, користуватися інтернетом і здійснювати дзвінки по телефону.

https://www.youtube.com/watch?v=Mh8ZFUIxv5E

Крім того, джерела в правоохоронних органах повідомили, що Єфремова планують направити на проходження психолого-психіатричної експертизи, щоб встановити можливі психічні розлади артиста, мотиви і причини його дій.

Незважаючи на те, що Михайлу Єфремову загрожує тюремне ув'язнення на термін до 12 років, багато хто вважає, особливо відзначилися в цьому питанні численні блогери, що артист вийде «сухим з води». Принаймні, так було завжди, коли Єфремов хамив оточуючим, влаштовував п'яні дебоші або порушував ПДР. Йому завжди все сходило з рук.

Михайло Єфремов - виходець з потомственної інтелігенції, а таким людям прощають все, навіть самі злісні порушення законів.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що Михайло Єфремов у момент аварії знаходився в джипі з коханкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ