Today.ua

Подвійні сережки, водолазка та піджак у клітку: Олена Зеленська показала ідеальне поєднання трендових речей

Олена Зеленська взяла участь у засіданні Міжвідомчої координаційної ради з питань охорони психічного здоров'я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали через збройну агресію РФ проти України. На фото, які потрапили до мережі, перша леді України виглядає, як завжди, стильно.

У залі, де за довгим столом зібралися представники уряду та експерти в галузі ментального здоров'я, дружина українського президента з'явилася у чудовому та дуже стильному вбранні, при цьому не порушуючи офіційного дрес-коду.

Цього разу вибір першої леді України впав на теплу чорну щільну водолазку, поверх якої вона накинула піджак в англійську клітку. Цю річ Олена Зеленська вдягала неодноразово, створюючи абсолютно різні образи. Такий піджак - універсальний і підійде абсолютно під усе - від міні-спідниць і штанів до звичайних джинс і кед.

Особливої уваги цього разу дружина Володимира Зеленського приділила прикрасам. Перша леді одягла дивовижні трендові сережки з імітацією перлів.

"Найсильнішим із нас інколи потрібні місяці боротьби не тільки з ворогом, але і з власними стереотипами, щоб прийняти: відповідь на це питання може бути «Я не гаразд. Мені важко, тяжко, стресово». Психологічне «не гаразд» – це нині стан більшості наших співвітчизників. І говорити про це, шукати рішення – нормально, правильно, обов’язково, - зазначила Олена Зеленська. - Нині кожен із нас проживає власну історію, до якої не був готовий, бо апріорі не можна бути готовим до всього того, що коїть держава-терорист Росія. І жодна людина не має залишитись із цим наодинці".

Нагадаємо, Олена Зеленська продемонструвала піджак, який ніколи не вийде з моди – стильний та універсальний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ