Today.ua

Домашнє печиво з плавлених сирків: рецепт простої і смачної випічки до чаю

Якщо в холодильнику завалялися пара плавлених сирків, то зробіть з них домашнє печиво. Рецепт випічки дуже простий, але, повірте, ніжнішого і смачнішого печива ви ще не куштували.

Домашнє печиво з плавлених сирків

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Сирки покладіть на 20 хвилин в морозильну камеру. Охолоджені сирки звільніть від упаковки і натріть на крупній тертці.

Складіть терті сирки в миску, всипте 1 ст. л. цукру, сіль, пакетик ванільного цукру, додайте яйце і розм'якшене вершкове масло.

Перемішуйте продукти, поступово підсипаючи просіяне борошно, змішане з розпушувачем.

У вас повинно вийти м'яке однорідне тісто. Скачайте його в кулю, загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник на півгодини.

Горіхи подрібніть і змішайте з цукром.

Дістаньте тісто з холодильника, розріжте навпіл. Одну частину залиште на столі, а другу – відправте назад в холодильник.

За допомогою качалки розкачайте половину тіста в тоненький пласт. Товщина його не повинна перевищувати кілька міліметрів.

Посипте корж горіхово-цукровою сумішшю, скрутіть в рулет і ще раз обваляйте в горіхах з цукром.

Поріжте рулет ножем на шматочки, товщиною 1.5 сантиметри.

З решти тіста зробіть такий же рулет і поріжте його на шматочки.

Отримані кружки викладіть на застелене пергаментом деко. Час запікання в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Якщо хочеться чогось більш святкового, то приготуйте торт «Рафаелло» без випічки нашвидкуруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ