Today.ua

Дочка Анастасії Заворотнюк звернулася до шанувальників: Анна вперше заговорила про наболіле

Дочка Анастасії Заворотнюк, так довго зберігала мовчання і відмовлявся йти на контакт, нарешті, вирішила виплеснути емоції. Ганна звернулася до шанувальників в Instagram.

У своєму мікроблозі Анна Заворотнюк (Стрюкова) опублікувала пост, в якому зізналася, що тяжка сімейна ситуація підкосила її. «До останніх кількох днів у мене не було ні бажання, ні сил виходити на зв'язок зі світом, я закрилася в своїй мушлі. Але я намагаюся подолати цей стан, стати сильніше і змінювати своє ставлення до ситуації», - написала 24-річна красуня в Instagram.

Анна Стрюкова зізналася, що її переповнює біль, який підсилюють поверхневі судження сторонніх людей.

«Можу сказати, що мені дійсно захотілося виплиснути свої думки вам. Намагаюся знайти точку опори, і відчуваю, що ви мені в цьому допомагаєте своєю віддачею, теплими словами та молитвами за мою найкращу на світі маму», - зізналася дівчина.

На завершення свого звернення Анна Заворотнюк поцікавилася у шанувальників, чи захочуть вони читати її щирі пости про почуття, емоції, роздуми на різні теми. На це питання фолловери відповіли в коментарях.

«Спасибі за такі правильні слова! Обов'язково продовжуйте писати і ділитися з нами у вас чудово виходить», «Пиши пости мила Вони офигительно класні і ти така ! Яскрава особистість , унікальна ! Мені дуже подобається як ти пишеш і я відчуваю, що розумію кожну строчку, яку ти пишеш , тому що реально відчувала все це і відчуваю зараз теж разом ми сила!», «Аня, ти така красуня і розумниця! Ніхто не має права тебе засуджувати. Пиши і далі все, що вважаєш за потрібне. Твої пости дуже цікаво читати. Твоя мама обов'язково поправиться, такий величезний позитивний посил і молитви такої кількості людей не пройдуть повз» (Орф. і пункт. автора збережені. – Прим.ред.)

Нагадаємо, раніше Анна Заворотнюк розкрила таємницю своєї сім'ї. Дівчина розповіла, про поїздки на могилу святої Матрони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ