Today.ua

Дівчинку не впізнати: 11-річна донька Ані Лорак слідом за мамою сильно погладшала

Колишній чоловік Ані Лорак зараз перебуває у Туреччині, де відпочиває разом зі своєю 26-річною нареченою. У гості до батька на літні канікули приїхала його єдина дочка. 11-річна Софія здивувала публіку зовнішнім виглядом.

З початку повномасштабної війни українська співачка Ані Лорак зникла з Інстаграму і мовчить про те, що відбувається, боячись втратити роботу в Росії. Однак вона продовжує веселитися, відвідувати вечірки та давати концерти. Вперше за кілька місяців артистка постала перед публікою. Шанувальники були неприємно здивовані, побачивши артистку, що помітно погладшала. Зайву вагу набрала і єдина дочка виконавиці.

Нові кадри з Софією показав її батько, коли вони всі разом пустували біля басейну на турецькому курорті Фетхіє. Дівчинка потрапила в кадр у бузковому роздільному купальнику, веселячись зі своєю кузиною та майбутньою зведеною сестрою. А її зірковий татко - турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу в цей час ще й подавав їй смакоти на паличці. Мабуть, батьки ні в чому не можуть відмовити своїй спадкоємиці.

Софія справа

Звичайно, в майбутньому 11-річна Софія ще витягнеться і може перерости, але у неї спостерігаються серйозні проблеми з вагою. Вона не просто пухка, а на межі ожиріння, що може позначитися не тільки на її здоров'ї, а й стосунках з однолітками. Дочка Ані Лорак може зіткнутися з булінгом у школі, не кажучи вже про висміювання у соцмережах. Нагадаємо, наречена колишнього чоловіка Ані Лорак засвітила пишні форми у крихітному рожевому бікіні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ