Today.ua

Давно вийшли з моди: п'ять моделей курток, пуховиків і дублянок, яких краще позбутися

Мода дуже мінлива – щось втрачає свою актуальність, щось стає трендом. Але є речі, які вже віджили своє, але проблема в тому, що деякі виробники продовжують випускати їх, а дівчата - купувати. Стилісти розповіли, які п'ять моделей курток і пуховиків на осінь-зиму вже давно вийшли з моди, і їх краще позбутися.

Куртки, пуховики та дублянки, які вийшли з моди

На початку 00-х у моду увійшли сукні-пуховки – приталене пальто з акцентом на талії, часто цікавими рукавами та пишною спідницею, імітуючи сукню. Таким чином дизайнери спробували зробити дівчат у холодну пору року привабливішими, але не вийшло. Такий пуховик не тільки вважається антитрендом, він ще й псує постать, а до того ж зовсім непрактичний, тому що через вузький крій під нього практично нічого не вдягнути.

Замість куртки-пуховика краще віддати перевагу класичному вовняному пальто, яке зробить образ витонченим та жіночним. Можна взяти модель халат, класичне приталене пальто чи прямого крою.

Довгі вузькі пухівки дуже тісні та незручні. До того ж під них не надіти жодного нормального светра, а отже не створити жодного трендового образу з багатошаровістю. У такому пуховику важко ходити, через що багато хто розстібає знизу блискавку або зовсім носить куртку навстіж.

Замість такого пальта краще вибрати довгий пуховик вільного крою з розрізами по богах, який можна носити і зі брюками і спідницями, доповнивши образ грубими черевиками.

Пуховик чи куртка з хутром – пережиток минулого. Носити натуральне хутро це ознака поганого тону, адже захист природи понад усе, а штучне хутро на рукавах та комірі не завжди виглядає красиво та дорого.

Натомість краще вибрати шубку або кожушок зі штучного хутра. Або знайти на секонді вінтажну шубу з натурального хутра.

Короткі приталені куртки та куртки-пуховики стовідсотковий антитренд. Вони здаються куцими і можуть зіпсувати будь-яку фігуру, не кажучи вже про неможливість надіти светр під низ.

На зміну краще взяти укорочену куртку вільного крою.

Короткі вузькі дублянки теж можна не те що ховати в далеку скриньку, а зовсім винести на смітник. Вони не тільки не гріють узимку, але ще й спотворюють фігуру.

Краще віддати перевагу класичній довгій дублянці або трендовій укороченій дублянці вільного крою.

Нагадаємо, стилісти розкрили 4 секрети, як правильно носити спідницю восени, щоби вона не повнила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ