Напевно, на кухні у кожного з нас є харчова плівка. Хтось подумав та купив спеціальну полицю для неї, щоб процес використання був простішим. Хтось зберігає її в ящику з рештою кухонних гаджетів. Хтось у приступі гніву викинув її у відро для сміття. І ясно одне, що коли справа доходить до використання харчової плівки, можуть виникнути проблеми.
Харчова плівка, якою б шкідливою для навколишнього середовища вона не була, стала незамінною помічницею на кухні. Її використовують не тільки для пакування продуктів та їх зберігання, а й формування рулетів, ковбаси та паштетів, відбивання м'яса.
Однак коли ми хочемо відірвати потрібний нам шматочок плівки, вона постійно прилипає, у неї нерівномірно обриваються куточки, та й відрізати її – ще та мука. Але це можна виправити. Відомі шеф-кухарі успішних ресторанів користуються одним простим лайфхаком, який дозволить забути про ті проблеми, що раніше були у нас із використанням харчової плівки. Ні, її не потрібно змащувати вершковим маслом або обробляти антистатиком, досить просто її зберігати в холодильнику. Все, і проблему вирішено. Охолоджена плівка добре натягується, поступово відривається і просто розрізається.
Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, як легко та швидко натерти сир на тертці – секретний інгредієнт, який спростить процес.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal