Складно знайти людину, яка б не любила чізкейку. У світі існує безліч варіантів даного рецепту - деякі пропонують запікати торт, а інші зробити його без випічки. Ми пропонуємо спробувати другий варіант. На приготування піде зовсім небагато часу, з ним впорається навіть новачок, а результат порадує всіх.
Чізкейк без випічки - рецепт
Перед початком приготування потрібно врахувати, що торт повинен настоятися в холодильнику перед подачею не менше 8 годин. Тому краще робити його ввечері і залишити на ніч у холодильнику, або рано-вранці, щоб до вечора він був готовий.
Складові:
- 700 г сиру
- 350 г топленого печива
- 300 г згущеного молока
- 30 г желатину
- 125 г вершкового масла
- 150 мл вершків
- 10 г ванільного цукру
- 125 мл молока
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Спосіб приготування:
- Печиво подрібнити у крихту - у блендері або за допомогою качалки.
- Масло розтопити на водяній бані та додати до печива. Добре перемішати.
- Розбірну форму для запікання вистилаємо харчовою плівкою, висипаємо печиво та формуємо дно та бортики торта.
- Желатин заливаємо холодним молоком і залишаємо на 10-15 хвилин набухати.
- У блендері перебиваємо сир, ванільний цукор, згущене молоко і вершки. Повинна вийде однорідна вершкова маса.
- Желатин нагріваємо на водяній бані, але не доводимо до кип'ятіння.
- Тонким цівком вливаємо желатин у сирну масу, перемішуємо і виливаємо у форму.
- Чізкейк без випічки відправляємо в холодильник і залишаємо там мінімум на 8 годин або на всю ніч.
- Через вказаний час дістаємо торт, знімаємо форму та видаляємо харчову плівку.
- Прикрасити чізкейк можна свіжими фруктами чи шоколадом.
Готово. Смачного.
Пропонуємо також спробувати приготувати лимонний тарт без випічки – знаменитий пиріг, який точно не залишить байдужим нікого.