Часниковий багет із зеленню чудово замінить традиційний хліб. Він готується швидко та просто. Така хрумка та ароматна випічка підійде як на сніданок, так і на обід.
Щоб приготувати часник багет із зеленню на швидкуруч, вам не треба буде готувати тісто. Візьміть випічку у супермаркеті. Головне – щоб вона була свіжою.
Вам знадобляться такі інгредієнти:
- 50 мл рослинної олії (краще використовувати оливкову олію першого віджиму);
- пучок зелені (петрушка, кріп, кінза, рукола, базалік – на вибір);
- дві головки часнику;
- сіль за смаком.
Зробіть кілька надрізів на багеті, не розрізаючи його до кінця. Зелень потрібно добре промити та дрібно нарізати.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Часник слід пропустити через прес або натерти на дрібній тертці. Змішайте зелень із часником і посоліть. До отриманої маси треба додати оливкову олію та розмішати до однорідного стану.
Тепер нанесіть пікантну суміш на багет там, де робили надрізи. Зверху полийте маслом - можна використовувати силіконовий пензлик, щоб промазати всі сторони хліба.
Застеліть лист пекарським папером. Відправте часник багет із зеленню на пергамент, а потім - в духовку. Він повинен випікатися лише 5-7 хвилин при температурі 220 градусів. Розріжте багет на скибочки і насолоджуйтесь його смаком. Він стане чудовим доповненням до яєчні з беконом. Смачного!