Частниковий багет із зеленню: як приготувати частування нашвидкуруч

Автор: Леся Ловіцька

Часниковий багет із зеленню чудово замінить традиційний хліб. Він готується швидко та просто. Така хрумка та ароматна випічка підійде як на сніданок, так і на обід.

Частниковий багет із зеленню: як приготувати частування нашвидкуруч  - today.ua

Щоб приготувати часник багет із зеленню на швидкуруч, вам не треба буде готувати тісто. Візьміть випічку у супермаркеті. Головне – щоб вона була свіжою.

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 50 мл рослинної олії (краще використовувати оливкову олію першого віджиму);
  • пучок зелені (петрушка, кріп, кінза, рукола, базалік – на вибір);
  • дві головки часнику;
  • сіль за смаком.

Зробіть кілька надрізів на багеті, не розрізаючи його до кінця. Зелень потрібно добре промити та дрібно нарізати.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Часник слід пропустити через прес або натерти на дрібній тертці. Змішайте зелень із часником і посоліть. До отриманої маси треба додати оливкову олію та розмішати до однорідного стану.

Тепер нанесіть пікантну суміш на багет там, де робили надрізи. Зверху полийте маслом - можна використовувати силіконовий пензлик, щоб промазати всі сторони хліба.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Частниковий багет із зеленню: як приготувати частування нашвидкуруч Застеліть лист пекарським папером. Відправте часник багет із зеленню на пергамент, а потім - в духовку. Він повинен випікатися лише 5-7 хвилин при температурі 220 градусів. Розріжте багет на скибочки і насолоджуйтесь його смаком. Він стане чудовим доповненням до яєчні з беконом. Смачного!

Нагадаємо, чому не можна їсти нарізний хліб. Є як мінімум три причини для того, щоб відмовитись від його покупки.

Головне