Дешево та сердито, але при цьому ще й швидко та дуже смачно. Саме так можна описати ці лениві оладки, які точно не залишать байдужими ні дітей, ні дорослих. Враховуючи, що у приготуванні не використовується цукор та борошно – це корисний дієтичний продукт, який можна їсти навіть вечорами.
Оладки без борошна та цукру
Найкраще використовувати в рецепті стиглі, м'які банани, але не перестиглі та не зелені. Вибираючи фрукт у магазині, зверніть увагу на його шкірку – на ній не повинно бути чорних крапок, але вона повинна мати насичений жовтий колір.
Складові:
- 2 великих стиглих банана
- 1 велике або 2 маленьких яйця
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Спосіб приготування:
- З бананів зняти шкірку, розламати руками на шматочки і відправити в блендер - перебити до пюре, щоб не було грудочок.
- Туди ж відправити яйця та знову перебити. За консистенцією тісто має бути напівгустим та плинним. За потреби можна додати ще банан.
- Також можна додати одну столову ложку олії. Цукор у цьому випадку не потрібен, тому що всю необхідну насолоду дадуть банани. Але можна спробувати тісто, і якщо солодкості недостатньо додати цукор за бажанням.
- На добре розігріту сковоробу наливаємо тісто і смажимо до золотистої скоринки приблизно 3-4 хвилини. Сковорода повинна бути добре розігріта, щоб оладки прихопилися і не розтеклися під час перевертання. Якщо сковорода хороша антипригарна, то олію можна не додавати, якщо оладки прилипають, то варто додати олію.
- Готові оладки можна подавати з улюбленими сиропами, джемом, сметаною та прикрасити кільцями свіжого банана.
Готово. Смачного.
Пропонуємо також спробувати приготувати ліниві сирники за 10 хвилин. Це найшвидший рецепт сирного десерту на сніданок.