Швидше ніж зазвичай: простий рецепт приготування м'яса по-французьки за 15 хвилин

Автор: Анастасия Березовская

Просте в приготуванні, смачне і дуже ситне - саме так можна охарактеризувати цей рецепт м'яса по-французьки. Весь процес приготування займе приблизно годину, але на приготування продуктів піде не більше 15 хвилин.

Швидше ніж зазвичай: простий рецепт приготування м'яса по-французьки за 15 хвилин - today.ua

М'ясо по-французьки - рецепт

М'ясо можна взяти будь-яке. Якщо хочеться пожирніше – свинина, якщо дієтичне – то курку чи індичку. Вершки можна брати, починаючи від 10% і вище.

Складові:

  • 500 г м'яса
  • 900 г картоплі
  • пара пір'я зеленої цибулі
  • 20 г вершкового масла
  • 200 г твердого сиру
  • 2 зубчики часнику
  • 500 мл вершків
  • сіль та улюблені спеції за смаком

Швидше ніж зазвичай: простий рецепт приготування м'яса по-французьки за 15 хвилин

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. М'ясо розрізати на невеликі шматочки та відбити. Посолити та додати спеції, пропустити часник через прес, та замаринувати м'ясо на 5-10 хвилин.
  2. Картоплю очистити та нарізати тонкими слайсами, посолити, додати спеції та перемішати.
  3. Форму змастити вершковим маслом та скибочкою часнику.
  4. На дно форми викладаємо замариновану олію і присипаємо зверху дрібно нарізаною цибулею. Наступний шар – картопля.
  5. Вершки трохи посолити та поперчити, вилити у форму.
  6. Сир натерти на великій тертці та засипати картоплю.
  7. Готувати у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 45-50 хвилин.

Готово. Смачного.

Пропонуємо вам також спробувати приготувати смачну молочну рисову кашу - простий та швидкий рецепт із родзинками.

Головне