12:41
30 червня
2022

Борщ з вишнею: коли треба додати у страву "особливий" інгредієнт

Борщ з вишнею: коли треба додати у страву особливий інгредієнт - today.ua"
title="Борщ з вишнею: коли треба додати у страву особливий інгредієнт
5403
Леся Ловіцька
Випусковий редактор today.ua

Борщ можна приготувати не лише за традиційним, а й оригінальним рецептом. Звичний смак різко зміниться, якщо додати незвичні інгредієнти. Одним із таких є сезонна ягода – вишня. Борщ з вишнею набуде пікантної кислинки, а смак вийде незвичайним і цікавим. Плюс до всього блюдо отримає яскраво-червоний колір, якого і намаються досягти господині. Своїм рецептом першої страви поділилася відомий фуд-блогер Світлана Левицька. Вам знадобляться: • 0,5 кг яловичих ребер; • 5 картоплин; • молодий буряк; • цибулина; • морква; • 5 помідорів; • 1 болгарський перець; • половинка молодої капусти; • 300 г вишні без кісточок; • 50-100 г квасолі; • сіль та спеції за смаком; • 2 сл. л. олії для смаження. Спочатку потрібно приготувати бульйон. Для цього ребра залийте холодною водою та варіть протягом 1,5 години. Подрібніть цибулю та моркву, як вам подобається – кубиком або на тертку. Їх потрібно додати в сирому вигляді в каструлю і залишити наварюватися. Тепер приготуйте засмажку. Налийте масло в сковороду і відправте туди тертий або нарізаний буряк. Залишіть її протушкувати під кришкою до напівготовності. Не забувайте помішувати, щоб овоч не підгорів. Додайте помідори та болгарський перець, а через деякий час – вишні. Борщ з вишнею: коли треба додати у страву особливий інгредієнт - today.uaУ бульйон засипте картоплю, квасолю та капусту. Якщо хочете, щоб капуста залишилася хрумкою – її потрібно додавати в останню чергу. Посоліть і поперчіть борщ. Залишається влити в каструлю заливку і залишити ще хвилин десять. Готово! Борщ із вишнями подають зі сметаною та зеленню. Раніше ми розкрили секрети приготування смачного зеленого борщу.
Більше про: борщ