Today.ua

Борщ на обід: рецепт традиційної української страви від телезірки Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк приготувала борщ. Українська телезірка пригостила традиційною українською стравою модель та співачку Дашу Астаф'єву.

Колишня ведуча шоу "Орел і решка" поділилася рецептом борщу на каналі "Такі страви" у YouTube. Щоб подати таке ж частування для своїх рідних, вам знадобляться доступні інгредієнти:

Обсмажте свинячі ребра на сковороді – до золотистої скоринки. Паралельно закип'ятіть воду в каструлі і відправте обсмажене туди м'ясо. Додайте в бульйон лавровий лист і перець горошком. Через 20 хвилин додайте картоплю, нарізану кубиком.

Настав час для засмажки. Леся Нікітюк натирає цибулю, моркву та буряк на тертці, після чого тушкує їх на сковороді, змащеній олією. Додайте томатну пасту, цукор, борошно та оцет. Через 10 хвилин потрібно додати напівготові овочі до каструлі з борщем.

Сало слід нарізати дрібно і підсмажити на сковороді разом із цибулею та часником. Коли вони приготуються, слід перетовкти все у ступі і додати в каструлю - разом з чорносливом та капустою.

Накрийте каструлю кришкою і вимкніть вогонь. Борщ повинен настоятися, після чого його можна подавати - зі сметаною та зеленню. Смачного!

Нагадаємо, коли в борщ потрібно класти буряки, щоб страва вийшла яскраво-червоною та наваристою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ